Ga verder Speel piano
R
E
M
K
O
W
I
N
D
.

The kids is back in town

Maandagochtend 3 november 2014
Na een weekendje theaters met Sandra Van Nieuwland - Assen - Maastricht - Den Haag - bleef ik logeren in de randstad. Vervolgens 's ochtends met de trein naar Groningen.....Vele bladeren op het spoor dus ietwat vertraging. Onderweg Daniel Ninck Blok gebeld of hij me even van het station kon halen, want anders zou ik wellicht te laat bij de school van mijn zoon aankomen....Op weg naar de parkeerplaats kwam ik een afdankertje tegen. Ik kon de verleiding niet weerstaan....Even een toepasselijk deuntje spelen....(met dank aan Geert Teis, G.R.Jager en Frieso Molenaar die dit bijna honderd jaar geleden schreven voor de provincie Groningen.) Daniel had het stiekem gefilmd en op facebook geplaatst dus. Ik heb van 1999 tot 2005 bij Huize De Beurs op de Vismarkt heel veel groningse liedjes en eigen tunes op deze manier gespeeld. Dank voor de leuke reacties.