Ga verder Speel piano
R
E
M
K
O
W
I
N
D
.

Painted From Memory

Painted From Memory
Ik weet niet meer precies wat ik allemaal heb gedaan in 2014. Het jaar vloog voorbij. Zondag 30-11-2014 was wederom een laatste show van weer een theatertour. Daarna ben ik eindelijk serieus begonnen met mijn boekhouding. Bij elk bonnetje kreeg ik een bepaald beeld voor ogen. Ondertussen luisterde ik naar een album van Elvis Costello met Burt Bacharach. Heerlijke muziek. De titel van het album las ik pas later. Maar die paste precies bij hoe tijdens het boekhouden al die mooie momenten weer bovenkwamen. Painted From Memory. Bij benzinebonnetjes dcht ik vooral aan snelwegen, da's wat minder, maar hier en daar zag ik ook etentjes, aan het strand of in repetitieruimtes, door heel NL en daarbuiten, de aanschaf van een contrabas, en zo nog allerlei onkosten en dus ook de herinnering aan dagen die voorbij vlogen. De rode draad van 2014, tussen allerlei theatervoorstellingen voor oa NNT en Peergroup, de rode draad voor mij was deze dame, zangeres Sandra van Nieuwland waarmee we (de band) op Noorderslag stonden, ze won een Edison, we deden nog wat festivals, minstens 45 theaters door heel nederland en nog wat losse optredens bij radio, tv en meer..... 18 december 2014 was een mooie afsluiting in Tivoli in Utrecht!
IMG_8072