Ga verder Speel piano
R
E
M
K
O
W
I
N
D
.

Dinsdagochtend 5 maart: Laura Vane & The Vipertones

Precies een week geleden dronk ik een kopje koffie in de Coffee Company, iets later dan normaal.
Twas ongeveer 9.30 u. Tussen het geschuivel van de knappe koffiedames en even knappe kletsende moeders hoorde ik heel zachtjes een funknummer, kende het niet. Tis niet heel revolutionair maar het klonk wel lekker, als een feromoon die blijheid opwekt, lekkere simpele funk. Mijn app op de telefoon kon toch binnen een paar seconden vertellen dat het een nummer van Laura Vane & The Vipertones was. Dus om 10 uur ging ik naar de buren, Plato. De lp bleek niet leverbaar maar de cd is nu onderweg. Een paar dagen later moest ik weer repeteren in Purmerend vanwege tourtje en in de loop van de middag hoor ik de naam Laura Vane langskomen. Blijkt dat die twee blazers naast me ook met Laura touren als ze op het vaste land zit. Ik heb ff mijn verhaaltje verteld, dat die lp niet leverbaar lijkt te zijn, maar Cees neemt er 1tje voor me mee;) Da's fijn, as vrijdag klim ik dus het podium op met al die jongens. Op naar Hedon Zwolle maar eerst nog een paar andere dingen doen. De week is nog lang.
IMG_0682