Ga verder Speel piano
R
E
M
K
O
W
I
N
D
.

Volg de oehoe!

Ik kijk nooit naar voetbalverslagen op tv.
Een live-wedstrijd in een stadion vind ik overigens fantastisch, de energie, al die mensen in een stadion, en het spel is een heel mooi spel, bijna net zo leuk als biljarten, mens-erger-je-nieten, en levend stratego. Maar het algemeen ingeburgerde 'voetbalkijken' is niks voor mij. Ik heb niet zo'n zin om op de bank te zitten, dik te worden terwijl op een beeldscherm mannen met zeer onplezierige vadsige hoofden praten over andere mannen, met afgetrainde lichamen, die tegen een bal aan trappen terwijl ze korte broeken en t-shirts dragen. Ik kijk bijvoorbeeld liever naar een Oehoe. Naar aanleiding van dit verhaaltje dat ik ook op facebook heb geplaatst, heeft tekenaar Dim Junius op zijn vrije 2e paasdag een leuke tekening gemaakt.
OohwhooOehoe