Ga verder Speel piano
R
E
M
K
O
W
I
N
D
.

Like Share & Wind

Terwijl facebook meer en meer vervuilt vanwege Like Share & Win-acties, begint www.remkowind.nl langzaamaan een volwaardige site te worden. In de komende weken zal er nog een en ander aan toegevoegd worden qua style en mogelijkheden. De foto-pagina is bijvoorbeeld nog niet oké. Maar dat geeft niet. Alles op zijn tijd. Bovendien kun je vele foto's vinden op facebook of via google.
Mijn vorige site, die ontworpen was door musicus en webbuilder Obed Brinkman was al een stapje in de goede richting. Daarin profileerde ik me als tekenaar, schrijver, componist, leraar, musicus. Een homo universalis. Ook enigszins onbescheiden. Maar ook weer niet. Want ik ben al mijn hele leven actief in al die disciplines. De vorige versie van deze website stoorde me omdat ik er niet snel genoeg mee uit de voeten kon. Dat lag aan mijn eigen onkunde maar ook aan gemis van de juiste software. Ik moest vaak door ondoorgrondelijke html en de flash werkte niet op mijn telefoon. En dus ook niet op die van vele andere bezoekers van de site. Niks ten nadele van Obed, die voor een zeer zacht prijsje die site heeft gemaakt, hij heeft precies gedaan wat ik hem vroeg. Door mijn blog-activiteiten op hyves een paar jaar geleden, en de laatste tijd meer op Facebook ben ik aan het denken gezet en daardoor op nieuwe inzichten uitgekomen. In samenwerking met Fabian Hijlkema ben ik nu dus bezig met een nieuwe versie van www.remkowind.nl. Op deze site zal ik af en toe teksten plaatsen, over alledaagse dingen, over mijn belevenissen als muzikant en componist, of als vader, over mooie muziek, over toevalligheden, over de kinderziektes van de moderne tijd en vast nog meer. Bijvoorbeeld over Like Share & Wind. Terwijl op facebook velen zich afvragen of er wel eens iets gewonnen wordt bij al die acties, heb ik een actie bedacht waarbij droge worsten gewonnen kunnen worden. Deze actie is specifiek voor mijn facebookvrienden. Op 14 mrt 2013 zijn de prijswinnaars om 12 uur op facebook bekend gemaakt. Dit was het prijzenpakket.
worstenpakket